Very exciting News!! Doc Oviatt is going to have a BABY! Luckily, the baby is not due until January, but because of this

there will be a few adjustments to our studio policies.


1- If you are sick, PLEASE do not come to lessons! My immune system is already lowered due to my diabetes. With the pregnancy being added on top of this, it is imperative that you do your best to not expose me to any undue illnesses.


2- Because of this request, each student will be given one "sick" absence that they may re-schedule for the semester. You now have three options for re-scheduling if you are sick or cannot make a lesson.

a- swap lessons with another student.  Lesson times are listed below and contact information may be obtained through the directory or office.

b- You may go into the scheduling app and re-schedule a lesson into any of the available times throughout the week and semester.

c- You may go into the scheduling app and pick one of the make-up lessons that I will offer on marathon days (always Saturday) once per month.

Please remember that you only get one make-up per semester, so make it count!


3- Please be understanding if I may need to re-schedule due to sickness or required appointments.  I will, of course, do my utmost to keep all regularly scheduled lessons, but as I am sure you all know, pregnancy may not always allow for that.



Just a few reminders:


- Please remember to knock when it is your lesson time.  Please wait for me to either say "enter" or let you in. I will use your knock as a notification to complete the lesson I am currently teaching. I'm not always watching the clock, so it's easy for me to lose track of time.  It's up to you to knock (loudly) so that I know it's time for your lesson. 


Mark your Calendar:


​September Marathon 09/23

September Recital 09/24

​October Marathon 10/21

October Recital 10/22

November Marathon 11/11

November Recitals 11/12

​Music of the Masters 11/18​

No lessons week of 11/20

December Marathon 12/09

​December Recitals 12/10

Last day of fall lessons is 12/22








Lesson Schedule (Fall/Spring)


                                      Monday (Marshfield):



2:00pmCelia Patchett (45 min)
2:45pm
Jane Peterson (30 min)
3:30pm
Emily Tian (30 min)
4:00pmAlex Chen (30 min)
4:30pmMaria Garcia (45 min)
5:15pm
Maria Garcia (45 min)
6:00pm
Ana Macken (30 min)
6:30pmAaron Tian (30 min)









                                               Tuesday

1:30pm
Bank Bodor (45 min)
2:15pm
Huba Bodor (30 min)
2:45pm

Adelynn Kitch (30 min)

3:15pm
Megan Peterson(30 min)
4:00pm
Claudia Bluma(30 min)
4:30pm
Sophia Bluma(45 min)
5:15pm
Aidan Simons (45 min)
6:00pm
Michael  Straub (30 min)
6:45pm
Symphony













Wednesday

12:45pmJacob Burch (30 min)
1:15pm
Sophia Vang (30 min)
1:45pmElijah Vang (1 hr)
2:45pm
Havilah Vang (1 hr)
3:45pmEvelyn Burch (45 min)
4:15pm

Neo Vang (30 min)

5:30pmEllie Schoenecker (30 min)

6:00pm

Logan Bauman (1 hr)

7:00pmMichael Reeser (1 hr)













Thursday

2:45pmLouisa Munch (30min)
3:15pm
Natalie Berk (45 min)
4:00pm
Kerry Heineke (45 min)
4:45pmLilly Mahon (1 hr)
5:45pmGilana Garbe (30 min)
6:15pmAdelynn Kitch (30 min)
6:45pmIsabella Printz (30 min)

7:15pm

7:45pm

Bob Welch (30 min)

Daisy Kim (45 min)












Friday



2:30pmRonan Wolfe (30 min)


3:30pm
Anya Sulaiman (30 min)
4:00pmHenry





Merietta Oviatt



               Music for children:

                              In honor of the upcoming baby